Wordpress website design

Een WordPress website is voor iedereen een fantastische optie. Of het nu een persoonlijke pagina betreft, een bedrijfswebsite, blog of zelfs een webwinkel. Maijer Websolutions heeft al meer dan 10 jaar ervaring met WordPress en bouwt niet alleen fantastische maar ook effectieve websites. Succes gegarandeerd.

WordPress website design

Met onze jarenlange ervaring weten we wat belangrijk is voor een succesvolle website. Twee belangrijke onderdelen is het uiterlijk en de gebruikerservaring. Wij zorgen ervoor dat je huisstijl en website goed op elkaar aansluiten. Zo geef je de bezoekers een vertrouwd gevoel. Heb je nog geen huisstijl? Ook hier kunnen we je uitstekend mee van dienst zijn. Ten tweede is het belangrijk dat de bezoeker eenvoudig door de website kan navigeren en alles in enkele muisklikken kan vinden wat hij zoekt. Eenvoud is vaak de sleutel tot succes.

Als je besluit om je website te laten bouwen door Maijer Websolutions beginnen we eerst met het bespreken van de strategie. We gaan samen om de tafel zitten om te kijken wat de doelstelling van de website moet zijn en wat de plan van aanpak wordt. We bespreken daarnaast welke uiterlijke kenmerken de website moet hebben en over welke technische onderdelen het moet beschikken. We werken alles uit op papier en gaan na goedkeuring over tot de ontwikkeling van jouw website.

wordpress website design
wordpress hosting

Wordpress Hosting

Het is belangrijk dat je website 24/7 in de lucht is zonder onderbrekingen. Jij hoeft je over dit soort technische zaken geen zorgen te maken want ook dit nemen we je uit handen. Al onze website draaien op de snelste servers en is speciaal geoptimaliseerd voor WordPress.

Ook maken we gebruik van speciale caching technieken waardoor de laadtijd van je website razendsnel is. Verder maken wij automatisch backups van je website zodat bij eventuele nood er direct een oplossing is. .

U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Wij zorgen er voor dat uw website optimaal presteerd met onze servers. En wanneer er een probleem zou ontstaan, zitten wij er boven op om het zo snel mogelijk op te lossen. Ale met al heeft u aan ons een betrouwbare partner al het gaat om het hosten van jouw website.

WordPress Onderhoud en veiligheid

De veiligheid van je website is een onderdeel waar je vandaag de dag goed over moet nadenken. Je wilt voorkomen dat je website gehackt wordt waardoor je tijdelijk niet bereikbaar bent of dat er persoonlijk gegevens gelekt worden van jouw klanten.

Als je een website door Maijer Websolutions laat bouwen hoef je je hier geen enkele zorgen om te maken. Wij zorgen er voor dat je website constant up to date is. Zo zorgen wij ervoor dat de periodieke updates van Wordpress worden uitgevoerd, de nieuwste versies van plugins worden geïnstalleerd maar ook updaten wij de PHP versie.

Wij nemen jouw dus alles uit handen zodat jij kunt doen waar je goed in bent, dat is ondernemen!

wordpress onderhoud