Wordpress Onderhoud

Uw website dient natuurlijk onderhouden te worden. Er zijn regelmatig updates nodig voor thema's en plugins. Wij kunnen dit voor u verzorgen met een onderhoudscontract.

Wanneer je over een WordPress website beschikt speelt onderhoud een grote rol. Het up-to-date houden is flinke klus maar Maijer Websolutions kan dit voor je uit handen nemen.

Wij zorgen ervoor dat je thema altijd up-to-date is, de nieuwe versie van de plugins worden geïnstalleerd en ook nieuwe content zetten wij op de website.

Tevens optimaliseren we je website zodat je beter wordt gevonden in Google. Wij staan iedere dag voor je klaar

wordpress

Ieder moment up-to-date.

Een hoog percentage WordPress websites hebben last van hacks of slechtwerkende plugins doordat er niet voldoende onderhoud gepleegd wordt. Wij updaten jouw website en de daarbij behorende thema en plugins iedere maand.

Professionele beveiliging

Doordat websites steeds vaker worden aangevallen door hack aanvallen is het belangrijk dat je website goed beveiligd is. Wij zorgen voor een veilige SSL verbinding zodat klantgegevens in de juiste handen zijn. Ook zorgen wij ervoor dat je website niet offline raakt.

ssl
backups

Elke dag een backup

Fouten worden overal gemaakt, zo ook bij websites. Wij zorgen ervoor dat iedere dag een backup gemaakt wordt. Als er dan iets fout gaat kunnen wij dit direct voor je herstellen.

Zo kan je website zorgeloos verder draaien. Wij staan zeven dagen lang voor je klaar als je vragen of problemen hebt met je website. Neem contact met ons op en wij helpen je graag een handje.

Snelle laadtijden

Wij zorgen ervoor dat je website altijd snel geladen wordt. Dit is een belangrijk onderdeel om bezoekers op je website te behouden.

Wij zorgen voor de juiste plugins en optimaliseren ook afbeeldingen en andere content delen. Uiteraard met behoud van hoge kwaliteit.

snelle laadtijden

Wij passen je website aan

Heb je nieuwe foto’s gemaakt en wil je deze op je website plaatsen of wil je en pagina verversen met wat nieuwe content?

Wij kunnen deze aanpassingen voor je doen zodat jij ander werk kunt verrichten. Ook het aanpassen van het menu, kleuren of andere elementen is geen enkel probleem.