Webhosting

Elke website heeft natuurlijk een stukje ruimte nodig op het internet. Wij kunnen u voorzien van webhosting voor uw website. Zo heeft u helemaal geen zorgen meer als het gaat om uw website.

Zodra we je website of webwinkel hebben ontwikkeld moet deze natuurlijk op een razendsnelle server van een webhoster staan. Dit kunnen we ook voor jou verzorgen. Zo heb je nergens omkijken naar. Wij maken gebruik van kwalitatieve en professionele webhosting waarbij er een uptime gegarandeerd wordt van 99,9%!

Zo kunnen je bezoekers altijd je website bezoeken wanneer hun dat uitkomt. Wij kunnen je ook helpen met het registeren van een domeinnaam. De meerprijs voor webhosting en het registeren van een domein is € 69,95 per jaar. Als je ergens anders al een webhosting pakket en een domeinnaam hebt kunnen we je gratis helpen met het instellen van de juiste nameservers. Zo koppelen we de website aan jouw domein.

Webhosting
uptime

99,9% uptime garantie

Als je webhosting bij ons extra afneemt garanderen we je een uptime garantie van 99%. Je website is altijd bereikbaar.

Onze webhosting partners werken met de meest geavanceerde servers waardoor je website in enkele milliseconden geladen is.

Wat bieden we nog meer?

Je ontvang een gratis SSL verbinding zodat je website altijd veilig bezocht kan worden. Standaard wordt de domeinnaam .nl extensie meegeleverd maar je kunt ook kiezen voor een ander extensie. Zoals een .com, net, .org of een .eu.

Wij zorgen ervoor dat je website dagelijks gebackupt wordt. Mocht er iets fout gaan kunnen wij dit direct voor je herstellen. Het is mogelijk om bij ons een domeinnaam te registreren. Maar dat is niet onze hoofdtaak. Maar wij kunnen eigenlijk alles wat betrekking heeft op websites.

veiligheid