WordPress Installeren & Onderhoud.

Als u hulp nodig heeft met het installeren van wordpress en het onderhouden er van kunnen wij dat ook voor u doen. Dit is vaak met enkele minuten gedaan, en kunnen wij tussen onze andere werkzaamheden doen. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Dit wil zeggen dat wij elke maand uw website voorzien van de nieuwste versie. En dat alle plug-ins die u heeft draaien ge-update worden. Soms zijn er aanpassingen gedaan aan een wordpress thema die niet ge-update kunnen worden omdat het thema geen Child theme heeft. Hier dient wel rekening mee gehouden te worden.

Website aanpassen of updaten.

Eigenlijk valt dit ook onder het kopje hierboven. Alleen het verschil is dat klanten regelmatig kleine aanpassingen willen hebben aan hun website. Ik zeg heel eerlijk, ik kan ook niet alles. Maar als ik er zelf niet uitkom heb ik altijd mensen achter de hand die dit wel kunnen.

Content & SEO teksten schrijven.

Wat is het verschil tussen Content schrijven en SEO teksten schrijven? Het schrijven van gewone content doen mensen vaak om bepaalde delen op een website ter vullen met tekst. Hier zijn niet erg veel skills voor nodig. Content schrijven kun je zien als het schrijven van een product omschrijving. Dit word vaak gedaan bij webwinkels om zo toch hun product pagina’s te vullen.

SEO teksten daar in tegen is een heel ander verhaal. Hier dien je rekening te houden met verschillende factoren. Dit is niet voor iedereen weggelegd.  Zo dient er rekening gehouden te worden met keywoorden, h1, h2, h3 tags etc…  Ook hierin kunnen wij u voorzien van kwalitatieve SEO teksten. Wij hebben diverse opdrachtgevers die ons benaderen wanneer zij teksten nodig hebben voor website’s.

Webwinkel Bouwen.

Wij kunnen twee soorten webwinkels bouwen. 1. Een echte webwinkel, 2 een affiliate webwinkel. Wij bouwen vaak affiliate webwinkels. Wat is nu een affiliate webwinkel hoor ik u denken? Een affiliate webwinkel is bijna hetzelfde als een echte webwinkel. Alleen is hierbij een webshop gemaakt die je naar een andere webwinkel brengt waar je een product kan kopen. De eigenaar van een affiliate webwinkel verdient commissie voor elke order of verkoop die er plaatsvind. Deze commissies kunnen oplopen tot wel 20% van een totaal order.

Een echte webwinkel bouwen duurt vaak veel langer dan het bouwen van een genoemde winkel hierboven. Hier moet alles goed ingericht zijn. Betaalmodules en verschillende plug-ins geïnstalleerd worden. Wanneer er geen produtcfeed beschikbaar is dienen alle producten handmatig te worden ingevoerd in de winkel. Vaak een tijdrovende klus als mensen meer dan 100 artikelen verkopen.

Zoek Machine Optimalisatie.

Een website maken is één ding, maar je wilt natuurlijk ook bezoekers op je website krijgen. Een website zonder bezoekers is het zelfde als een televisie zonder stroom. Juist daar heb je niks aan want het werkt niet. Maar hoe krijg je nu bezoekers op je website? Dat is een lastige klus voor mensen die niet weten hoe dit moet. Er zijn verschillende manieren om je website vindbaar te maken. Maar welke is nou de goede en hoe moet je dat aanpakken? Wij kunnen je daar bij helpen. Wij hebben diverse mogelijkheden en manieren om op een goede manier je website vindbaar te maken.