Seo & Linkbuilding

Alleen een website online zetten zal je geen bezoekers opleveren. Daar is veel meer voor nodig dan alleen een website. Ook wij kunnen u helpen aan bezoekers voor uw niche. Hoe wij dat doen?

Zoekmachine Optimalisatie

SEO is de afkorting van search engine optimization. In het Nederlands spreken we van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is belangrijk wanneer je meer bezoekers op je website wilt ontvangen. Om dit te bereiken zul je je website op verschillende dingen moeten optimaliseren. Niet alleen moet er worden gewerkt aan de website zelf maar ook daarbuiten.

Zo is het krijgen van goede links naar jouw website een belangrijk maar complex onderdeel. Verder moet je denken aan technische optimalisatie en uitstekende teksten waardoor jouw website meer waarde creëert voor Google. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je uitstekend van dienst zijn.

seo
Technisch optimaliseren

Technische optimalisatie

Het technische gedeelte van de website, hetgeen wat achter de schermen gebeurd is een belangrijk onderdeel voor een goede SEO strategie.

Zo worden er bijvoorbeeld diverse wijzigingen in de broncode aangebracht en zullen er handelingen uitgevoerd worden waardoor de website sneller geladen wordt.

Een punt die de zoekmachine belangrijk acht. Ook zorgen wij voor regelmatige updates aan het CMS systeem en plugins waardoor de website stabiel blijft.

Content

Het is misschien wel één van de belangrijkste punten van je website. De teksten die op je website staan. Het is belangrijk dat er hoogwaardige teksten worden gecreëerd die goed leesbaar zijn en die duidelijk het verhaal uitlegt wat je wilt vertellen.

Geen onnodige woorden waardoor het verhaal langdradig wordt. Hierdoor verliest de bezoeker zijn concentratie en klikt dan mogelijk je website weg. Dat moet voorkomen worden. Met goede content kom je automatisch hoger in alle zoekmachines. Denk aan Google, maar ook de minder gebruikte zoekmachines zoals Bing en Yahoo.

Content is King
Linkbuilding

Linkbuilding

Ook linkbuilding is vandaag de dag nog steeds een goede manier om hogere website score te krijgen. Door relevante links te verzamelen naar je website stijgt de populariteit van je website en zul je hoger scoren in de zoekmachines. Het is belangrijk dat linkbuilding handmatig gebeurd. Dat is precies wat Maijer Websolutions doet.

Wij zoeken handmatig naar de beste websites en proberen een link te krijgen die naar jouw website toe leidt. Relevantie is hierbij heel belangrijk. Als jij een website hebt over een schildersbedrijf en je krijgt links vanuit een website die gaat over grappige filmpjes dan ziet de zoekmachine dit als niet relevant. De kans bestaat dat de zoekmachines je hier voor straffen en de positie van je website lager wordt in de zoekmachines. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Tarieven SEO & linkbuilding diensten

Als je opzoek bent naar meer effectieve bezoekers voor je website zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen ben je bij Maijer Websolutions aan het juiste adres. Wij gaan graag met je rond de tafel zitten om de juiste SEO strategie met je te bespreken.

We zullen je website volledig aanpakken. We zorgen dat het technisch goed in elkaar zit, schrijven teksten van hoge kwaliteit die daadwerkelijk waarde hebben en zorgen voor relevante links. Wij bieden onze diensten tegen een lage prijs aan. Een exacte bedrag is moeilijk te zeggen. Dit is afhankelijk van de branche en hoeveel uren wij nodig hebben om je website SEO-ready te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte.