Over Ons

U wilt natuurlijk weten wie wij zijn? Wij zullen hieronder kort wat over ons vertellen.

Mijn verhaal

Ik ben Robin. Ik vind het leuk om websites te maken, en te onderhouden. Ik doe dit nu zo’n 13 jaar. Ik heb ervaring met het maken en onderhouden van WordPress website’s. Dit doe ik als hobby naast mijn andere hobby karpervissen. Omdat ik dit doe als hobby kan ik voor een voordelige prijs website’s maken. Ik hoef hier namelijk geen personeel van te betalen en een duur kantoorpand te huren.

Mijn Missie

Het maken van websites is voor mij een hobby. Ik hoef hier dus niet mijn vaste lasten van te betalen. Dit betekend dat ik voor scherpe prijzen mooie en professionele websites kan maken. Ik heb service en klantvriendelijkheid op nummer 1 staan. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent. U kunt realtime meekijken met wat ik aan het doen ben. Zo kunt u ook direct wijzigingen doorgeven. Wilt u wat van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Duidelijke afspraken

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten van te voren weten waar ze aan toe zijn. Daarom zal ik altijd duidelijk zijn en zullen de kosten van te voren duidelijk zijn.

Klantvriendelijk

Ik ben altijd vriendelijk en probeer zo duidelijk mogelijk te zijn. Bij mij is de klant ook echt koning. Mijn klanten kunnen mij 24/7 bereiken via mail of telefoon.

Oplossingsgericht

Wanneer u er zelf niet uitkomt. Of even niet meer weet wat u wilt. kom ik met een oplossing. U kunt zo vaak een aanpassing doorgeven als u wilt.

Altijd de klant op nummer 1

Bij ons bent u echt koning

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Wij zullen altijd luisteren naar uw wensen. is uw wens haalbaar? Dan zullen wij dit zeker toepassen. Wilt u wat van ons werk zien voordat u contact opneemt? Bekijk dan ons portfolio, zo kunt u zien of onze stijl bij u past.