Portfolio

Natuurlijk kunt u niet zomaar bepalen of ik de juiste persoon ben die bij uw stijl past. Daarom kunt u hieronder zien wat ik al voor klanten heb gemaakt. Zo heeft u een impressie van mijn werk.

 • Dating affiliate website

  Dating affiliate website

  Deze website is voor mensen die op zoek zijn naar een date. Wij hebben deze website met veel plezier mogen maken. Wij hebben deze website ook in beheer en schrijven hier regel matig content voor. Op deze website kunnen mensen de verschillende datingsites die er zijn vergelijken en zo een passende keuze maken in hun zoektocht naar een leuke of spannende date.
 • Autoleaseinfo.nl

  Autoleaseinfo.nl

  Dit betreft een affiliate website die wij hebben mogen maken. De eigenaar van deze website verdient hier geld mee door middel van affiliate marketing. Hier schrijven wij ook de content voor die te zien is op de website.

 • Schildersbedrijf

  Schildersbedrijf

  Voor een zzp'er hebben wij een informatieve website mogen maken, waar mogelijke klanten direct een offerte kunnen opvragen. Deze klant is zeer tevreden over ons werk en heeft ook een onderhoudscontract afgesloten.

 • Flextuinen

  Flextuinen

  Voor deze zzpér hebben wij alleen de website mogen ontwerpen. De klant zou zelf de teksten en instellingen instellen. Deze hovenier heeft ons de opdracht gegeven door de scherpe prijs die wij hem boden.

 • Seoplein

  Seoplein

  Wij maken regelmatig affiliate websites. Wat is een affiliate website denkt u nu? Een affiliate website is niets anders dan een website met informatie over een product of dienst. En als een bezoeker dan op een linkje klikt en het product koopt. Verdien jij een x bedrag per verkoop.

 • Dieëtgeheim

  Dieëtgeheim

  Deze website is een blog over gezonder leven en afvallen. Deze website is in ons eigen beheer en voorzien wij regelmatig van updates. Dit is een affiliate website. Hierop gaan wij interessante blogs plaatsen met affiliate links. Als er dan bezoekers klikken op affiliate links en daadwerkelijk iets kopen krijgen wij een x bedrag aan vergoeding.

 • Fitnessgeheimen

  Fitnessgeheimen

  Deze website hebben wij opgezet om linkjes naar andere websites te kunnen zetten (Linkbuilding). Ook hier verstoppen wij affiliate links in de blogs die wij schrijven.

 • Airsoftvoorbeginners

  Airsoftvoorbeginners

  Deze website hebben wij opgezet om het DFEK team meer naamsbekendheid te geven. Maar ook is dit een affiliate website. Deze website is nog in aanbouw.