Wordt ik eigenaar van de website die jullie maken?

Ja, na oplevering van de door u gekochte website bent u eigenaar van alle rechten.

Als ik Seo teksten bestel wanneer krijg ik die dan?

Voor opdrachten tot 5000 woorden hanteren wij een standaard levertijd van 1 week. Vaak heeft u de teksten al na 1 of 2 dagen. Voor teksten  van meer dan 10.000 woorden hanteren wij een levertijd van minimaal 3 weken. Maar ook hier heeft u de teksten vaak al veel eerder. Het hangt een beetje af van het onderwerp waar u de teksten voor nodig heeft.

Hoelang duurt de oplevering van mijn website?

Wij kunnen niet precies zeggen wanneer we uw website kunnen opleveren. Dit hangt namelijk af van een paar punten. De website leveren wij pas op als u helemaal tevreden bent. Bij de meeste bedrijven mag je maar 1 of 2 keer een wijziging doorvoeren in het design of de opbouw van de website.

Wij hebben dat niet. Wij willen alleen maar tevreden klanten en zullen de website alleen opleveren als u 100% tevreden bent!

Kan ik de ontwikkelingen omtrent mijn website volgen?

Jazeker, wij ontwikkelen de websites op onze eigen server. U kunt ten alle tijden de website bekijken en zo nodig aanpassingen doorgeven. Dit maakt het proces van het ontwikkelen sneller en makkelijker.

Hoe zit het met de vindbaarheid van mijn website?

Wij zorgen er voor dat uw website goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kunnen worden. Dit betekent niet dat u topposities haalt, hiervoor zijn namelijk veel meer factoren verantwoordelijk voor zoals:

  • Teksten die op uw website staan.
  • Externe links ( Backlinks ) die verwijzen naar uw website.
  • Interne links die binnen uw eigen website staan.
  • De concurrentie van uw branche.
  • De leeftijd van uw domein.

Dit zijn alle factoren, er zijn er nog veel meer waar rekening mee gehouden dient te worden. Voor het behalen van betere resultaten in de zoekmachine’s kunnen wij u ook helpen. Wij doen namelijk ook aan linkbuilding en het schrijven van goede SEO Teksten Maar ook dat garandeert niet dat u snel goede resultaten behaalt in de zoekmachines!

Heb ik webhosting nodig voor een website? En kunnen jullie dat verzorgen?

Ja, u heeft een webhosting pakket en een domeinnaam nodig om uw website op internet te krijgen. Er zijn erg veel verschillende bedrijven die dit aanbieden wij kunnen u een externe partij aanraden. Maar u kunt ook bij ons uw webhosting regelen.

Zijn er verborgen kosten bij het maken van een website?

Nee, wij weten vooraf wat het maken van een website gaat kosten. Daar zijn dan ook onze pakketten op afgestemd. Wij zullen altijd voordat wij beginnen aan het bouwen van de website de kosten met u bespreken. U krijgt achteraf geen extra facturen.

Maken jullie op maat gemaakte website’s of gebruiken jullie kant en klare design’s?

Wij kunnen indien gewenst ook op maat gemaakte website’s maken. Maar de kosten van een website op maat zijn vele malen duurder dan het gebruik van een kant en klaar design. Een kant en klaar design is veel goedkoper en ook daar kunt u zelf aanpassingen in maken.

Is de website te bekijken op diverse apparaten?

Ja, alle website’s die wij maken zijn responsive. Dit wil zeggen dat alle website’s goed te bekijken zijn op Pc, Laptop, Tablet of telefoon.

Ik zie geen kvk, zijn jullie een bedrijf?

Nee dat klopt, ik ben nog geen bedrijf. Ik doe dit puur als hobby en heb geen vast inkomen. Het is dus voor mij niet relevant om nu een bedrijf te zijn. Maar dat moet voor u niets uitmaken. Ik werk met Kwitanties dus alles is voor u te verklaren naar de belastingdienst.