FAQ

Hier vind u de meest gestelde vragen van onze klanten.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn. U kunt dus altijd iets laten aanpassen wanneer u dit wilt. Wij bouwen uw website online zodat u direct live kunt meekijken waar me mee bezig zijn. Zo heeft u dus ook snel de mogelijkheid om wijzigingen door te geven.

Over het algemeen kunnen wij een website vaak binnen 14 dagen opleveren. Alleen wanneer u speciale wensen heeft, of er moeten dingen echt geprogrammeerd worden zal de oplevering langer duren.

Ja, wanneer wij klaar zijn met het bouwen van uw website, en u bent 100% tevreden. Leveren wij de website op. De website is na oplevering uw eigendom. Wij gebruiken uitsluitend rechten vrije foto’s, en gaan desnoods zelf op pad om de juiste foto’s te maken voor uw website.

Ja, alhoewel dit niet onze hoofdtaak is kunnen wij indien u dit wenst uw website ook hosten. Wij vragen voor het hosten van uw website 80 euro per jaar.

Nee, indien u geen webhosting bij ons afneemt zullen wij altijd support leveren bij het online zetten van uw website bij een andere webhoster. Heeft u nog vragen na oplevering, dan zullen wij die zo snel en goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Een onderhoudscontract houd in dat u ten allen tijde kleine wijzigingen of toevoegingen kunt doorgeven. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw wijziging of toevoeging uitvoeren. Wilt u een foto of blog toegevoegd hebben, dan doen wij dit kosteloos voor u. Maar ook zorgen wij voor de nodige update’s van website en plug-ins.

Ja, omdat wij gebruik maken van Wordpress kunt u zelf eenvoudig de website onderhouden. Indien u dit wenst kunnen wij u dat ook uit handen nemen. Dan kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent, dat is ondernemen!

Nee, wij zijn geen bedrijf. Maar dit kan veranderen in de toekomst. Wel leveren wij alles netjes op een kwitantie. Zo kunt u toch bij de belastingdienst declareren als uitgave voor uw bedrijf.